De største hårtrendene i 2022

Matilda Djerf

Fra 70-talls Shag til 90-talls Supermodell Blowdry, her er hårtrendene å se frem til i 2022, ifølge vår Co-Creative direktør Joey Scandizzo og ELEVEN Australia Education Ambassador, Rachel Vitullo.

Vi er allerede inne i februar, og mange har nok allerede sett hvilke frisyrer som virkelig er trendy akkurat nå. For noen har en forandring allerede vært nødvendig, imens for andre må det litt mer overtaling til. Forandring har uansett aldri vært mer fristende. Ifølge Joey ønsker kundene å endre utseendet fullstendig i 2022 og gå «all-in» med klipp og farge. Dette er ikke bare fordi de endelig kan, men fordi de vil ha noe helt annet og fresht! I følge Joey og Rachel har folk hatt SÅ MYE tid til å tenke på hårforvandlingene sine at de spår at de vil ha store forandringer i år. Folk vil være mer vågale i 2022 og villige til å skille seg ut fra mengden.

«Vi er veldig glade for at vi nå har muligheten til å ta oss tid til å virkelig tilpasse et nytt snitt, farge og stil for våre kunder og virkelig skreddersy noe vakkert som passer deres individualitet. Alle mulige måter å se eller føle seg fantastisk på ble tatt fra oss så lenge, hvilken bedre måte å få inn det nye året enn å få den profesjonelle stylisten til å se på deg med friske øyne og få deg til å føle deg best, sier Rachel.

Oversettelsesresu

COOL CUTS

Ifølge Joey vil alt fra oppklipte bobs, korte layers og hakkete 70-tallsshags stå øverst på ønskelisten når det kommer til klipp i løpet av året.  Vi ser også MYE 90-talls-inspirert, spesielt hos GEN-Z. 

«Det handler om kule og edgy frisyrer i 2022. Forvent å se dristige stilutsagn som pixie cuts og buzz cuts. Tenk på 90-talls layers, mellomlange, draperte og teksturerte lugger og massevis av ansiktsrammer for langt hår – with an edge! Og selvfølgelig, min all-time favoritt som aldri ikke er på mote – Bob!» sier Joey Scandizzo

 
 
JOEY anbefaler en volumgivende sjampo som ELEVEN Australia I WANT BODY VOLUME SHAMPOO 300ML for å gi volum og bevegelse til frisyren. Han anbefaler også et teksturerende produkt som ELEVEN Australia DRY FINISH WAX SPRAY for stykkete definisjon og bevegelse på en  moderne shag og layers.

90's SUPERMODEL BLOWOUT

Hvem ønsker seg vel ikke stort, voluminøst hår fult av liv, tekstur og BOUNCE. Da tenker vi Rachel Green fra FRIENDS og Cindy Crawford. #HAIRGOALS

 

Rachel sier: «Folk går tilbake til å ønske de gamle stilteknikkene, men å gjøre dem moderne. Stylister leker nå med velcro-hårruller og fester kundens hår vekk fra ansiktet på en mer moderne måte. Så i stedet for å sette håret imens det er vått, som de gjorde på 60-tallet, bruker de varmeverktøy som en krølltang i stedet for en hårføner for å forbedre bevegelse og seksjonering som du ville gjort med hårruller. Nøkkelen til å gjøre dette mer moderne er å snu bølgene vekk fra ansiktet og sette rullene på en mer naturlig måte for å passe hver enkelt ansiktsform.»

«For store blowout’s,» sier Rachel, «liker jeg å forberede håret med ELEVEN Australias I WANT BODY TEXTURE SPRAY 175ML for et godt grep og hold – og avslutt med ELEVEN Australia GIVE ME HOLD FLEXIBLE HAIRSPRAY 300G for vektløs kontroll.»

ACCESSORIES

Tilbehør forsvinner ikke med det første. Vi skal se hårklyper, hodeskjerf, berets – til og med perler . Ideen er å feire din individuelle stil … og hvorfor ikke!

Flere ønsker å uttrykke seg selv mer gjennom ulike hårfrisyrer, og vi har absolutt latt oss inspirere av HBO serien Euphoria… Det er snakk om 90-talls inspirerte frisyrer med hårklyper, rhinestones limt i håret og hårstrikk. Vi elsker det. 

Samtidig som vi elsker å være EXTRA, er det noe som har fanget hele verdens oppmerksomhet… Scandi Style. Minimalistisk, Clean og «That Girl». Håret skal være sunt, done – men undone og vi setter stor pris på den store hårklypen for å sette opp håret. 

Nå gleder vi oss til full gjenåpning igjen, slik at vi får uttrykt oss akkurat slik vi ønsker – når vi ønsker. 

Bilder fra Pinterest og Instagram. 

11 gode grunner til å elske ELEVEN
SLICK BROWS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Handlekurv
Close Ønskeliste
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategorier