STRIPED BAG + FACE MIST

Vår LIMITED EDITION resirkulerbare og gjenbrukbare STRIPET BAG, tilgjengelig i oransje og hvit. Vår nye LIMITED EDITION STRIPED BAG blir bare mykere jo mer du bruker den; den er også supersterk og svært motstandsdyktig mot rifter, flekker og vann.

Den er enkel å rengjøre (bare putt den i vaskemaskinen og heng den til tørk) og vil holde hårpleie, hudpleie eller sminke beskyttet. Med en tykk glidelås og et lett, slitesterkt, pustende materiale, vil den holde produktene dine pene i baderomshyllen din eller trygt i håndvesken.

 

Ta med deg vår ELEVEN Australia LIMITED EDITION STRIPED BAG

hvor enn livet tar deg. Vår kompakte skjønnhetsveske kommer med et 4-delt sett, inkludert en Miracle Spray Hair Treatment i full størrelse, en mini Hydrate My Hair Moisture Shampoo og Conditioner duo, og én forfriskende ansiktsmist for en umiddelbar fuktighetsfix på farten.

 

Når som helst, hvor som helst.

@elevenaustralia_norway Si heiii til vår LIMITED EDITION Striped Bag + Face Mist☀️ Perfekt på reise. @elevenaustralia #elevenaustralia #facemist #travelsize ♬ Better off unlocked by DJ victor borge - Gluecosebaby

FACE MIST: WHAT DOES IT DEW?

Frisk opp huden din med vår superdeilige, fuktighetsgivende ansiktsmist. Som en fuktighetsgivende sprits i en flaske, vil vår Face Mist umiddelbart revitalisere og friske opp huden for å se best mulig ut hele dagen. Vår FACE MIST inneholder rose, aloe vera og bergamott for å bidra til å fukte og balansere huden, og kamille som beroliger, etterlater en naturlig, duggfrisk glød som alle hydtyper vil elske.

Spray den på huden din for en rask oppfriskning når som helst, hvor som helst, mens de avslappende aromaene av rose og den oppløftende bergamotten beroliger og revitaliserer sansene dine på samme tid.

HOW TO:

Lukk øynene og spray på ansiktet.

Bruk før sminke for å fukte og forberede huden, imens du sminker deg for å hjelpe til å blande foundation jevnt, etter sminke – og gjennom hele dagen for en umiddelbar oppfriskning og dose fuktighet,

SLICK BROWS
Årets julegaver – bli inspirert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Handlekurv
Close Ønskeliste
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Kategorier